طرز تهیه کوکو جعفری ، 5 رسپی لذیذ برای یک غذای نونی ساده

به گزارش وبلاگ مطالعه، کوکو جعفری جزو و جزو لذیذترین انواع غذای ساده و سبک برای و است. کوکو جعفری که از انواع کوکو با سبزیجات است، علاوه بر یک غذای مغذی با سبزی جعفری، طعم بسیار لذیذی هم دارد. روش درست کردن این کوکو، شبیه است و می توان با مواد مختلفی با گوشت و بدون گوشت آن را تهیه کرد. در این مقاله از در ما طرز تهیه کوکو جعفری به 5 روش و نکات پخت و خوشمزه شدن کوکو جعفری را به شما آموزش خواهیم داد.

طرز تهیه کوکو جعفری ، 5 رسپی لذیذ برای یک غذای نونی ساده

مواد لازم برای تهیه کوکو جعفری (برای 4 نفر)

مواد اولیهمیزان مورد احتیاج
جعفری ساطوری خرد شده3 لیوان فرانسوی دسته دار
تخم مرغ3 عدد درشت
پیاز1 عدد درشت
شوید و برگ سیرنصف لیوان فرانسوی دسته دار
آرد برنج یا آرد سوخاری2 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه و زردچوبهبه میزان کافی
روغن سرخ کردنیبه میزان کافی
زرشک1 تا 2 قاشق غذاخوری
مغز گردو (ریز خرد شده)1 تا 2 قاشق غذاخوری
نان و ترشی دلخواهبرای سرو کوکو جعفری

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه: 20 دقیقه

مدت زمان مورد احتیاج برای پخت کوکو جعفری: 15 دقیقه

مراحل طرز تهیه کوکو جعفری ساده

اگر شما هم سوالتان این است که با جعفری چی درست کنم، کوکو با جعفری، یک گزینه عالی برای ناهار یا شام سبک است. در ادامه طرز تهیه کوکو جعفری مرحله به مرحله را به روش زیر دنبال کنید.

مرحله اول: جعفری را آماده کنید

در ابتدا جعفری های تازه، برگ سیر و شوید را بشویید و در آبکش بگذارید تا آب اضافی آنها گرفته گردد. اگر از جعفری فریز شده استفاده می کنید، جعفری را از فریزر بیرون بیاورید تا یخ آن باز گردد. اگر آب انداخت، آن را بفشارید تا آب جعفری، باعث شل شدن مایه کوکو نگردد. سبزی های تازه را بعد از خشک شدن، روی تخته آشپزخانه، با چاقو، ریز و ساطوری خرد کنید.

مرحله دوم: بقیه مواد کوکو جعفری را آماده کنید

سپس یک پیاز را پوست بگیرید و با رنده درشت، آنها را رنده کنید. بهتر است آب پیاز را با دست بفشارید و تفاله را در یک کاسه مواد کوکو بریزید. جعفری، برگ سیر و شنبلیله ساطوری شده را در کاسه بریزید. مغز گردوها را خرد کنید. زرشک ها را بشویید و حدود 10 دقیقه در آب خیسانید. سپس آنها را آبکش کنید.

شما می توانید برای خرید مغز گردو و زرشک از فروشگاه های به روش های اینترنتی و اقدام کنید.

مرحله سوم: مایه کوکو جعفری را آماده کنید

تخم مرغ ها را در یک کاسه بشکنید و با قاشق هم بزنید تا سفیده ها از لختگی خارج شوند و زرده و سفیده، با هم ترکیب گردد. به سبزی ها و پیاز، تخم مرغ های همزده، فلفل سیاه، زردچوبه، نمک و آرد برنج یا آرد سوخاری را اضافه کنید. مغز گردوهای خرد شده و زرشک آبکش شده را هم به مایه کوکو بیفزایید. همه مواد را با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند.

تخم مرغ، انواع آرد برنج و آرد سوخاری و انواع ادویه معطر غذا را به روش های حضوری و اینترنتی از فروشگاه های می توانید بخرید.

مرحله آخر: مایه کوکو را سرخ و آن را سرو کنید

در یک تابه نچسب، میزانی روغن بریزید و روی حرارت بگذارید تا داغ گردد. سپس مایه کوکو جعفری را در تابه بریزید و با پشت قاشق آن را صاف کنید.

ضخامت مایه کوکو جعفری، نباید خیلی کم یا خیلی زیاد باشد تا وسط کوکو خام نماند یا زود نسوزد. یک سمت کوکو که سرخ شد، آن را برگردانید تا سمت دیگر آن هم طلایی گردد. سپس کوکو را در ظرف سرو بگذارید و با یا، میل کنید.

برای خرید روغن سرخ کردنی و انواع ترشی می توانید از فروشگاه های به روش های حضوری و اینترنتی اقدام کنید.

طرز تهیه کوکو جعفری به روش های دیگر

کوکو جعفری را به روش های دیگر هم می توانید درست کنید.

روش تهیه کوکو جعفری با سیب زمینی

برای تهیه کوکو جعفری با سیب زمینی، به میزان 2 سیب زمینی میانه را بشویید و در یک قابلمه با میزانی آب، آبپز کنید. سپس پوست سیب زمینی ها را بگیرید و آنها را با گوشتکوب بکوبید تا پوره شوند.

سپس مانند روش بالا، مایه کوکو جعفری را آماده کنید و سیب زمینی ها را به آن بیفزایید. همه مواد را با هم میکس کنید. سپس در یک تابه میزانی روغن بریزید تا داغ گردد. به میزان 2 قاشق غذاخوری از مایه کوکو جعفری را بین دست هایتان گلوله نموده و بعد صاف کنید.

کوکو را در روغن بگذارید تا سرخ گردد. همه کوکو ها را به همین شکل آماده کنید و هر دو طرف آنها را در روغن سرخ کنید.

دستور تهیه کوکو جعفری با گوشت چرخ نموده

اگر در طرز تهیه کوکو، گوشت چرخ نموده استفاده گردد، تبدیل به کتلت می گردد. اما اگر می خواهید به کوکو جعفری، گوشت چرخ نموده هم اضافه کنید، به ازای 1 کیلوگرم جعفری خرد شده، به میزان 200 تا 300 گرم گوشت چرخ نموده مخلوط، اضافه کنید.

2 تخم مرغ، 2 قاشق آرد، 1 تا 2 قاشق آرد و ادویه های غذا را هم اضافه کنید و همه مواد را هم بزنید. می توانید چند سیب زمینی آبپز و پوره شده هم به مایه کوکو بیفزایید. مایه کتلت جعفری با گوشت چرخ نموده که آماده شد، آن را در روغن سرخ کنید.

گوشت چرخ نموده مخلوط را به روش های حضوری و اینترنتی از فروشگاه های می توانید بخرید.

روش تهیه کوکو جعفری در فر

برای طرز تهیه کوکو جعفری رژیمی، مایه کوکو را به هر یک از روش های بالا درست کنید. سپس کف یک قالب یا سینی فر را چرب کنید. مایه کوکو را در آن بریزید و صاف کنید. روی مایه کوکو را به میزان 2 تا 3 قاشق غذاخوری کره ذوب شده یا روغن بریزید.

کوکو را در فر گرم شده بگذارید. فر را روی دمای 170 درجه سانتی گراد تنظیم کنید. اجازه دهید کوکو را در فر بگذارید و بعد از 5 تا 7 دقیقه، وقتی روی کوکوها طلایی شد، آن را از فر بیرون بیاورید. می توانید برای 2 تا 3 دقیقه، گریل را روشن کنید تا روی کوکوها طلایی گردد. سپس آن را سرو کنید.

انواع کره حیوانی یا گیاهی را به روش های اینترنتی و حضوری از فروشگاه های می توانید تهیه کنید.

روش تهیه کوکو جعفری با جعفری خشک

کوکو جعفری را می توانید با جعفری خشک هم می توانید تهیه کنید ولی طبعا طعم کوکو با جعفری تازه خوشمزه تر است. طرز تهیه کوکو با جعفری خشک، مشابه روش های بالا است. فقط باید جعفری خشک را به مدت 1 ساعت در آب بخیسانید و بعد آنها را آبکش کنید. جعفری های خشک که نرم شدند، مایه کوکو را مانند روش های بالا آماده نموده و آنها را سرخ کنید.

انواع سبزی معطر خشک را به روش های حضوری و اینترنتی از فروشگاه های می توانید تهیه کنید.

نکات مهم در طرز تهیه کوکو جعفری

  • برای درست کردن کوکو تره و جعفری، علاوه بر جعفری خرد شده، میزانی تره ساطوری شده هم به مایه کوکو اضافه کنید.
  • استفاده از زرشک، گردو یا کشمش در تهیه کوکو جعفری، اختیاری است و می توانید آنها را حذف کنید ولی افزودن این مواد، کوکو را خوشمزه تر می نماید.
  • در صورت استفاده از مغز گردو، آنها را خرد کنید و پودر نکنید. بهتر است مغز گردوهای خرد شده ریز باشند و زیر دندان حس شوند.
  • اگر برگ سیر تازه در دسترس ندارید، می توانید از سیر حبه ای تازه یا پودر سیر (طرز تهیه پودر سیر) در کوکو جعفری بهره ببرید.
  • بهتر است در زمان اضافه کردن تخم مرغ به مایه کوکو، تخم مرغ ها را به خوبی هم بزنید تا از لختگی خارج گردد. این کار به پف دار شدن کوکو یاری می نماید.
  • برای پفکی شدن کوکو جعفری، از جوش شیرین استفاده نکنید و در صورت دلخواه، بیکینگ پودر به کار ببرید.
  • به خاطر استفاده از تخم مرغ در کوکو جعفری، بهتر است آن را هر چه سریع تر مصرف کنید. کوکو سبزی، 3 تا 4 روز بعد از تهیه، باید استفاده گردد.
  • برای نگهداری از کوکو جعفری، آن را در ظرف دربسته و در یخچال نگهدارید. به هیچ وجه، کوکو را در دمای محیط، رها نکنید.

فوت و فن های خوشمزه شدن کوکو جعفری

برای جلوگیری از وا رفتن کوکو جعفری چه کنیم؟

  • تناسب مواد را در مایه کوکو را رعایت کنید.
  • اگر آب پیاز را نگرفته اید، برای انسجام مواد، از میزان آرد برنج، نخودچی یا سوخاری بهره ببرید.

چرا کوکو جعفری به تابه می چسبد؟

  • علت چسبیدن کوکو جعفری به تابه یک یا چند مورد زیر است:
  • احتمالا جعفری تازه آب داشته باشد.
  • اگر آب اضافی پیاز را نگیرید، کوکو می چسبد.
  • اگر مایه کوکو شل باشد.
  • ممکن است روغن تابه کم باشد.
  • روغن تابه به خوبی داغ نشده است.
  • هنوز یک طرف کوکو سرخ نشده و آن را برگردانده اید.
  • جنس ظرف نچسب یا مناسب نبوده است.

برای پفکی شدن کوکو جعفری چه کنیم؟

  • تخم مرغ را جداگانه با قاشق هم بزنید بزنید تا کاملا یکدست گردد، سپس به مایه کوکو اضافه کنید.
  • کمی بیکینگ پودر به مایه کوکو اضافه کنید.
منبع: افق کوروش

به "طرز تهیه کوکو جعفری ، 5 رسپی لذیذ برای یک غذای نونی ساده" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کوکو جعفری ، 5 رسپی لذیذ برای یک غذای نونی ساده"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید