طرز تهیه مرغ کره ای هندی

به گزارش وبلاگ مطالعه، مرغ کره ای هندی از غذاهای خوش طعمی است که در ایالت های مختلف هند به روش ها و سلیقه های گوناگون پخته و سرو می گردد.

طرز تهیه مرغ کره ای هندی

مرغ کره ای یا butter chicken از غذاهای محبوب و البته گران هندی است که لذیذ بودن آن، پای این غذا را به سفره های ایرانی نیز کشانده است. اگر شما نیز به طبخ غذاهای هندی علاقه دارید و از هواداران چنین غذاهایی هستید با بخش آشپزی وبلاگ مطالعه و طرز تهیه مرغ کره ای هندی همراه شوید.

مواد لازم تهیه مرغ کره ای هندی:

  • مرغ 1 عدد
  • کره 50 گرم
  • گوجه 4 تا 5 عدد رنده شده
  • رب گوجه 1 قاشق غذاخوری
  • ماست 1 کاسه سوپ خوری
  • گشنیز تازه خرد شده 2 قاشق غذاخوری
  • پیاز خرد شده نگینی 1 عدد
  • سیر و زنجبیل رنده شده از هر کدام یک قاشق چای خوری
  • ادویه مرغ 1 قاشق چای خوری
  • دارچین 1 قاشق چای خوری سر پر
  • فلفل سیاه و قرمز به مقدار لازم
  • نمک به مقدار لازم
  • خامه برای تزیین
  • روغن سرخ کردنی

طرز تهیه:

-برای تهیه مرغ کره ای هندی معمولا از فیله مرغ استفاده می گردد، اما می توانید از یک مرغ کامل برای تهیه این غذا بهره ببرید.

-ابتدا مرغ را پاک نموده و اجازه دهید آب آن گرفته گردد . سپس مرغ را به 8 تکه تقسیم نموده و درون یک ظرف مناسب قرار داده و آن را با نمک، ادویه مرغ، فلفل قرمز و سیاه مزه دار نموده و دقت کنید که ادویه به تمام تکه های مرغ زده گردد . مرغ را برای 1 تا 2 ساعت در یخچال بگذارید.

پس از آن در تابه ای روغن ریخته و مرغ را سرخ کنید. بعد از سرخ شدن مرغ ها؛ تکه ها را درون ظرف دیگری ریخته و کنار بگذارید.

-در همان ظرفی که از پیش مرغ را درون آن سرخ نموده اید، کره را اضافه کنید تا ذوب گردد. سپس دارچین را به کره داغ شده بیفزایید تا بوی آن بلند گردد.

-پیازی که از قبل به صورت نگینی خرد نموده اید را به کره و دارچین اضافه کنید. سپس سیر و زنجبیل رنده شده را به مخلوط افزوده و کاملا تفت دهید.

-در این زمان بقییه ادویه ها را با ماست و رب گوجه و پوره گوجه به پیاز اضافه و نمک (به میزان مناسب ذائقه خود) اضافه نموده و بگذارید تا مواد کمی جا بیفتد.

-سپس تکه های مرغ را به سس اضافه نموده؛ شعله را کم کنید و درظرف را روی آن بگذارید تا پخته گردد و جا بیفتد. اگر مواد شما با این مقدار سس مرغ پخته نشد کمی آب جوش به آن اضافه کنید. توجه کنید که غذای شما باید سس غلیظی داشته باشد.

در آخر گشنیز خرد شده را به مواد افزوده و بعد از مخلوط شدن شعله را خاموش کنید. در پایان می توانید مرغ کره ای هندی را با سبزی دلخواه یا خامه تزیین و میل کنید. این غذا در کنار برنج نیز سرو می گردد.

منبع: پیام دلتا

به "طرز تهیه مرغ کره ای هندی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه مرغ کره ای هندی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید