طرز تهیه مکش، یک دمپخت ساده و خوشمزه

به گزارش وبلاگ مطالعه، در این مطلب قصد داریم روش تهیه مکش را به شما عزیزان آموزش دهیم.

طرز تهیه مکش، یک دمپخت ساده و خوشمزه

به گزارش ، از نکاتی که می توان در مورد این غذا خاطرنشان کرد، نوع طبخ آن است؛ به گونه ای که اگر برای طبخ این غذای دوست داشتنی از آب بیشتری استفاده کنیم، برنجی نرم تر از مَکش بدست می آید که به زلگه مشهور است.

برنج: 2 پیمانه

پیاز متوسط: 1 عدد

روغن حیوانی: به مقدار لازم

کشمش: 3-4 قاشق غذاخوری

زیره: به مقدار لازم

رازیانه: به مقدار لازم

زردچوبه: به مقدار لازم

نمک: به مقدار لازم

پیاز را نگینی خرد نموده یا روغن و زردچوبه تفت می دهیم و به آن کشمش و زیره و رازیانه و نمک اضافه می کنیم و هم می زنیم.

زردچوبه بیش از حد معمول استفاده می شود و پلو زرد رنگ است.

سپس برنج خیس شده و آب را متناسب با برنج به آن اضافه نموده می گذاریم تا جوش بیاید وآب آن تمام شود (مانند تهیه برنج کته)

سپس دمکنی را گذاشته حرارت را کم می کنیم و اجازه می دهیم غذا دم بکشد.

منبع: غذالند

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

به "طرز تهیه مکش، یک دمپخت ساده و خوشمزه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه مکش، یک دمپخت ساده و خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید